GuildPortal will be going offline (permanently) by the end of the month.
Sign Up! Login: Password: New User? Forgot? Support
Serverin tila
European: Quel'Thalas (PvE)
Light
Game News
Yleisesti
            Kurahaaran Veljekset
Kilta perustettii pienellä porukalla hiukan sen jälkeen kun Icecrown Citadelin ovet avattiin vuoden 2009 loppupuolella. Hiukan olemme kasvaneet siitä ajasta, jolloin meitä oli kolme plus altit. Monia oli hengessä mukana tosin.

Sivuilta löydät tietoa meistä, kiltaan liittymisestä sekä liittyineille löytyy linkit specceihin ja profession levutukseen. 

Kiltamme tarkoitus on että kaikilla on hauskaa sekä pelaaminen yhdessä. Autamme toisiamme paljon, niin levutuksessa, grindaamisessa ja muissa laidasta laitaan menevissä asioissa. 

Raidaamisessa käytämme pugittajia jäsenien vähäisen määrän vuoksi (7 aktiivista raidaajaa) ja teemme monia runneja tällä hetkellä sillä kaikilla meillä on altteja. Raideja siis tulee olemaan, ja varmasti suurinosa innokkaista raidaajista pääsee joillekkin niistä mukaan.
Kalenteri
Online
There are   members online.
Rekryt
Joukkoon kaivataan osaavia tankkeja ja depsejä viikonloppu (pe-su) raidaukseen. Mahdollisesti myös viikolla iltaisin farmi runneja sekä alt runneja. Kaikki tervetulleita, levelistä, classista tai speccistä riippumatta.
Chattilaatikko
No shouts have been added yet.

Advertisement
So-and-so has logged on!
%title%
%message%